برای داشتن باغچه، باغ و یا حتی گلدان سرسبزتر و با کیفیت تر، خاک و کود مرغوب، ملزوماتی بسیار مهم و حیاتی هستند. شما تنها با استفاده از خاک و کود با کیفیت در کنار رسیدگی درست و اوصلی، می توانید به سبز شدن باغچه، گلخانه، باغ و … خود امیدوار باشید. چه بسا اگر خاک مورد استفاده کیفیت مناسبی نداشته و یا کود دهی درست انجام نشود، بهترین و مقاوم ترین بذرها هم بستر مناسبی جهت رشد نداشته باشند. رامش گل، مرکز معتبر توزیع خاک و کود است که انواع این محصولات را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، به متقاضیان عرضه میدارد. برای تهیه انواع خاک گیاهان آپارتمانی، خاک و کود باغچه و … کافی است با همکاران ما در این مجموعه تماس بگیرید.

توزیع سموم کشاورزی

یکی از مسائلی که روی رشد گیاهان تاثیر منفی گذاشته و مانع از سبز و شاداب بودن آنها می شود، آفت های گیاهی است. آفت هایی که گیاه را نابود کرده و یا ظاهری زشت و بی روح آن می دهند. برای از بین بردن این آفت ها و جلوگیری از حمله آنها نیاز به سمومی دارید که با این هدف، تولید شده اند. سموم دفع آفات و حشرات، در شکل ها و اندازه های مختلف به فروش می رسند و بسته به نوع گیاه، آب و هوای محل رشد و نوع آفت یا حشره، می توان از آنها استفاده کرد. رامش گل به عنوان یکی از مراکز توزیع سموم کشاورزی، انواع سموم دفع آفات را عرضه می کند. این مجموعه علاوه بر توزیع خاک و کود، به مشتریان محترم مشاوره می دهد تا بهترین نوع سم را برای گیاهان آپارتمانی یا باغچه ای خریداری کرده و به این ترتیب، شاهد رشد بهتر آنها باشند.

سموم کشاورزی

انواع خاک و کود کشاورزی

انواع خاک کشاورزی، شامل موارد زیر می شوند:

شنی (sandy)

یکی از خاک های مخصوص کشاورزی که قدرت پایینی برای نگهداری آب دارد، به عنوان خاک شنی شناخته می شود. مواد مغذی در این نوع خاک بسیار کم بوده و معمولا شسته می شوند. درجه هوای خاک شنی، بستگی به اندازه ذرات دارد که در اندازه های مختلف، متفاوت است. برای حفظ رطوبت این نوع Soil از فرایند مالچ پاشی کمک می گیرند. همچنین آن را با مواد و کود های آلی بهبود می دهند تا از نظر مواد مغذی تا حدودی تامین شود. این نوع خاک برای رشد سبزیجات ریشه ای مانند شلغم، هویج وحشی، درختانی مانند انار، انجیر و گیاهانی مانند آویشن، شبدر و… بسیار مناسب است.

سیلتی (silty)

یکی دیگر از انواع خاک کشاورزی، سیلتی است که بافت نرم تری دارد. قدرت نگهداری آب در این نوع خاک بیشتر است و مواد مغذی بیشتری هم در آن وجود دارد. جالب است بدانید که سیلت ها ذرات بسیار کوچکی هستند که به راحتی توسط چشم دیده نمی شوند؛ مانند برگ هایی که پس از لمس کردن، مقدار کمی از آنها باقی می ماند. کاهو، کلم، هویج، شلغم و بسیاری از سبزیجات دیگر در این نوع Soil پرورش پیدا می کنند.

توزیع خاک سیلتی

رس (clay)

خاک رس، بیشتر در سفالگری شناخته شده است؛ اما این نوع خاک به هم پیوستگی بسیار بالایی داشته و در کشاورزی هم استفاده می شود. البته خاک رس، هوا را در خود نگه نمیدارد و معمولا برای پرورش کلم بروکلی و کلم و همچنین گیلاس، گلابی، درختان افرا و گردو کاربرد دارد.

لوم (Loamy)

نوع دیگری از خاک کشاورزی، لوم نام دارد که برای رشد گیاهانی مانند گوجه فرنگی، سبزیجات ریشه ای از جمله هویج و چغندر مناسب است. در بهار شاهد گرم شدن این نوع soli با سرعت زیاد هستیم؛ اما در تابستان رطوبت خود را به راحتی از دست نمی دهد و خشک نمی شود. این خاک سرشار از مواد مغذی است و در میان کشاورزان، طرفداران بسیار زیادی دارد.

پیت (peaty)

خاک پیت دارای خاصیت اسیدی بوده و به خوبی آب را در خود نگهداری می کند. این خاک، با مواد آلی، آهک و کودها ترکیب می شود تا بسته به نوع گیاه کاشته شده از میزان اسیدیته آن کاسته شود. گیاهان ریشه ای، حبوبات، کلم و اسفناج به راحتی در خاک پیت، رشد می کنند.

گچی (chalky)

خاک های گچی اسیدی نیستند و دارای خاصیت قلیایی با pHحدود 7.5 می باشند. ذرت شیرین، چغندر، اسفناج و کلم از جمله سبزیجاتی هستند که در این نوع soli بیشتر رشد می کنند. در صورت استفاده از خاک گچی، حتما از کودهایی برای متعادل سازی pH هم استفاده کنید. به این دلیل که اگر pH خاک خاک های گچی اصلاح نشود، امکان زرد شدن برگ ها و کاهش میزان رشد گیاهان وجود دارد.

خاک گچی

انواع کود کشاورزی

پس از معرفی انواع خاک کشاورزی، بد نیست با انواع کود کشاورزی هم آشنا شوید:

کود آلی

می توان گفت که بهترین نوع کود کشاورزی، کود آلی است. کود آلی یا ارگانیک، به طور طبیعی تولید شده و ماده دیگری به آن اضافه نمی شود. این کود اصولا ضرری برای محیط زیست ندارد و کودی پاک محسوب می‌شود.

کود حیوانی

کود حیوانی، همان مواد دفعی و فضولات حیوانی است که از دامپروی‌ها جمع‌آوری می‌شود و در مزارع استفاده می‌شود. به عنوان مثال برای تقویت زعفران، از کود گاوی پوسانده شده استفاده می شود. البته کودهای انسانی، مرغی و گوسفندی هم در دسته بندی کود حیوانی قرار می گیرند.

گیاخاک

نوع رایج تر و شناخته شده تر کود، گیاخاک است که برای تقویت باغچه یا گلدان ‌های خانگی کاربرد دارد. گیاخاک، بقایای قسمت‌های رویشی گیاهان مانند برگ است که با خاک ترکیب می شود و مواد تغذیه ای خوبی در آن نهفته است.

کود کمپوست

کود کمپوست، درواقع نوعی کود بازیافتی است. برای تهیه‌ این کود از پسماندهای حیوانی و گیاهی و حتی انسانی استفاده می ‌کنند و کود خوبی برای باغات و کشاورزی محسوب می‌شود.

توزیع خاک و کود

کود زیستی

می توان گفت که کود زیستی، جزو بهترین کودهای موجود در بازار است. کود زیستی، قابلیت بازسازی خزانه میکروبی خاک را دارد و قدرت رشد بسیار خوبی به انواع گیاهان می دهد. گیاهان به منظور پروتئین سازی به نیتروژن نیاز دارند و این نیتروژن را می‌توانند در قالب آمونیاک، نیترات و یا اوره بدست بیاورند. باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن مانند ازتو باکتر‌ها وظیفه تبدیل نیتروژن موجود در ترکیبات آلی خاک را به نیتروژن قابل مصرف برای گیاه به عهده دارند. چنانچه مواد آلی در خاک وجود نداشته باشد، کود زیستی و کود آلی، این نقصان را جبران می کنند.

کود شیمیایی

یکی دیگر از انواع کود کشاورزی، کود شیمیایی است که تاثیر بسیار زیادی در تامین مواد مغذی گیاهان مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم دارند و در کشورهایی مانند ایران در بودجه کشور دارای ردیف هستند. خلوص مواد مغذی در این نوع کود، بیشتر از انواع دیگر است و اثر گذاری سریع‌تر و چشمگیرتری دارند.

5/5 - (1 امتیاز)