نکته ای که در زمینه کاشت و ترمیم چمن باید راجع به آن نگران بود،این است که در بیشتر موارد ،چمن های کاشته شده پس از گذشت مدتی باعلف های هرز مواجه می شوند و اگر علف های هرز زمین را ازبین نبریم، می توانند باعث تضعیف ریشه ویا ازبین رفتن کامل چمن شوند.

علف های هرز،گیاهان بسیار تهاجمی هستند وبرای تغذیه،از املاح خاک،آب،نور وهوا باچمن رقابت می کنند. ولی نکته خوشحال کننده اینست که شما می توانید با استفاده از ابزارها ومواد مناسب، زمین چمن را که توسط علف های هرز آسیب دیده را ترمیم و احیا کنید. برای این کار شما در ابتدا می بایست علف های هرز را در آورید. به این صورت که ابتدا بااستفاده از سم آلی،ریشه علف را تضعیف کنید.

ترمیم چمن

توجه داشته باشید که ،باید سمی را انتخاب کنید که تاثیر منفی برروی خاک نداشته باشد.پس ازتضعیف ریشه،علف های هرز راباریشه از خاک بیرون کشیده ،سپس شعاع بیست سانتی اطراف علف راحفر کنید. حال ، شما یک زمین مناسب جهت کاشت چمن دارید.کافیست مقداری بذر چمن تهیه کنید ودرمحل های حفر شده ریخته وبااستفاده از کود مناسب حفره را پر نمایید.

مرحله نهایی آبیاری است. شما باید قطعه های چمن کاری شده راروزی دوبار،یک نوبت صبح و یک نوبت شب آبیاری کنید. تاسریع تر جوانه زده و شروع به رشد کنند.وقتی چمن های تازه کاشته شده رشد کردند،می بایست بااستفاده از چمن زن کلیه چمن هارا کوتاه کرده تازمینی پوشیده ازچمن یکدست داشته باشید. همچنین جهت اطلاع بیشتر از نحوه ی کاشت چمن می توانید به مقاله “نحوه کاشت چمن” مراجعه کنید.

زرد شدن چمن و جلوگیری از آن

زرد شدن چمن، دلایل متعددی دارد. اولین و مهم ترین دلیل بروز این وضعیت، کم آبی است. وقتی آبیاری چمن، کمتر از حد استاندارد باشد، چمن ها زرد و رنگ پریده می شوند. اگر از دستگاه چمن زن استفاده می کنید، بهتر است آن را چک کرده و از سالم بودنش مطمئن شوید. خرابی این دستگاه می تواند باعث زرد شدن چمن شود.

میزان کودی که به چمن می دهید، نباید بیشتر یا کمتر از حد مشخصی باشد. در این صورت چمن زرد شده و رشد آن به شدن کم خواهد شد. گاهی ورود حیوانات به چمن و یا بیماری هایی همچون قارچ هم باعث زردی چمن می شوند. برای پیشگیری از زرد شدن چمن، بهتر است تا حد امکان، موارد و عوامل ذکر شده را بررسی کرده و مراقب آنها باشید.

4.6/5 - (39 امتیاز)